Uutisia – News

27.7.2018

Suomalainen urkukoulu lapsille ilmestyy lähiaikoina. Kirjan kustantaa Sulasol ja sen on tehnyt Tomi Satomaa ja Susanne Kujala. Kirjaa voi ostaa mm. Sulasolin verkkokaupasta.

https://sulasol.fi/nuottikauppa/suomalainen-urkukoulu-lapsille/

19.8.2018

Tomi Satomaalle Taike:n apuraha urkuteoksen tilaamiseen Olli Kortekankaalta. Laajan soolourkuteoksen kantaesitys on kesällä 2019.

19.8.2018

BalticWeekend Turun Martinkirkossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Baltian maiden 100 -vuotisjuhlia juhlistava viikonloppu järjestetään Turun Martinkirkossa lokakuussa. Esiintyjinä Tomi Satomaa, Mieskuoro Euga, Turun Konservatorion kamarikuoro, Paraisten Vokaaliyhtye. Musiikkia Pärtiltä, Uibolta, Sisaskilta, Kreekiltä jne.

13.1. 2019

Tomi Satomaa siirtyy virkatyöhön Liedon seurakuntaan helmikuun alusta. Satomaan kuoro Paraisten Vokaaliyhtye vaihtaa samalla toimipaikkaansa Lietoon. Edessä siis myös uuden nimen keksiminen kuorolle. Kuoro esiintyy konserteissa Paraisilla 9.3. ja Liedossa 10.3. Samassa konsertissa Tomi Satomaa soittaa lisäski muun muassa Händelin urkukonserton ja Bachin urkupartitan.

 

16.3.2019

Paraisten Vokaaliyhtyeen toiminta lakkasi ja kuoro toimii nykyään nimellä Liedon kamarikuoro Musica Vocale. Kuoroa voi kuulla seuraavan kerran yhteiskonserteissa Candominon kanssa Liedon kirkossa 30.5. ja Olarin kirkossa 3.6.